Hjem > Nyheder > Industrienyheder

Forholdsregler ved brug af Paracord

2021-11-16

Forholdsregler ved brugParacord
1. Tjek rebet før brug
Rebet med ar eller knæk kan gå i stykker under brug, så det skal tjekkes inden brug, og hvis der er knæk, skal det genoprettes.
2. Pletter ikke rebet
Snavs er hovedårsagen til forringelsen afParacord, og det forringer også sin styrke. I naturen må du ikke placere rebet direkte på jorden, og pas på ikke at lade oliepletter klæbe til rebet. Derudover skal du sørge for at bortskaffe snavset på rebet efter brug.
3. Træd ikke på rebet
Paracorden er ofte arret eller forringet på grund af at blive trampet på. Hvis der desuden løber små sten etc. ind iParacord, er der risiko for at gå i stykker, når du bærer en vægt. Især i bjergene om vinteren, hvis klamperne på skoene trædes på, kan de ikke længere bruges. Når du klatrer, træder du ofte på klatrerebet ubevidst, så vær venligst mere opmærksom på dette.
4. Hold rebet væk fra skarpe genstande
NårParacordrører skarpe genstande såsom klippekanter og hjørner og bærer en tungere byrde, risikoen forParacordbrud øges. På nuværende tidspunkt er der formuleret sikkerhedsretningslinjer for klatrereb. I denne situation er brug af klatrereb eller reb absolut forbudt. Den er virkelig uundværlig og skal beskyttes med håndklæder osv. for at undgå direkte kontakt med skarpe genstande.
5. Føj ikke pludselig tilParacord
Hvis du gør det, vil det forårsage ar på rebet. Selvom det nogle gange ikke er synligt på overfladen, kan indersiden være gået i stykker. Pas derfor på ikke at ladeParacordbære for meget belastning.
6. Lån ikkeParacord
Der er ikke noget farligere end et reb, der ikke er blevet brugt under hvilke omstændigheder. For hvis du bruger enParacordder ser ud til at have modstået en pludselig vægt uden at vide det, så kan rebet være revnet. Undgå derfor absolut at låne det brugte reb af andre, eller låne dit egetParacordtil andre.
7. Brug ikke sådanne reb
Reb kan siges at være forbrugsvarer, ikke at de kan bruges hele livet efter at have købt et. Hvis der bruges et arret reb, sker der en ulykke en dag. Det skal kontrolleres ofte, og en nyParacordbør udskiftes umiddelbart efter, at arret er fundet. Ud over at det reb, der har ridser, snit eller slid, skal udskiftes med det samme, skal det reb, der har været overbrugt i mere end to år, også udskiftes. Selvom der ikke er tydelige ar, er den ret gammel.
Paracord
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept