Hjem > Nyheder > Industrienyheder

Forholdsregler for brug af paracord

2021-10-18

1. Tjekparacordfør brug
Rebet med ar eller knæk kan gå i stykker under brug, så det skal tjekkes inden brug, og hvis der er knæk, skal det genoprettes.

2. Pletter ikkeparacord
Snavs er hovedårsagen til forringelsen af ​​rebet, og det forringer også dets styrke. I naturen må du ikke placere rebet direkte på jorden, og pas på ikke at lade oliepletter klæbe til rebet. Derudover skal du sørge for at bortskaffe snavset på rebet efter brug.

3. Træd ikke påparacord
Rebet er ofte arret eller forringet på grund af at blive trådt på. Hvis der desuden løber en lille sten eller lignende ind i rebet, kan der være risiko for at gå i stykker, når man bærer en vægt. Især i bjergene om vinteren, hvis klamperne på skoene trædes på, kan de ikke længere bruges. Når du klatrer, træder du ofte på klatrerebet ubevidst, så vær venligst mere opmærksom på dette.

4. Beholdparacordvæk fra skarpe genstande
Når rebet rører skarpe genstande såsom klippekanter og hjørner og bærer en tungere byrde, øges risikoen for rebbrud. På nuværende tidspunkt er der formuleret sikkerhedsretningslinjer for klatrereb. I denne situation er brug af klatrereb eller reb absolut forbudt. Den er virkelig uundværlig og skal beskyttes med håndklæder osv., for at undgå direkte kontakt med skarpe genstande.

5. Føj ikke pludselig tilparacord
Hvis du gør det, vil det forårsage ar på rebet. Selvom det nogle gange ikke er synligt på overfladen, kan indersiden være gået i stykker. Pas derfor på ikke at lade rebet belaste for meget.

6. Lån ikkeparacord
Der er ikke noget farligere end et reb, der ikke er blevet brugt under hvilke omstændigheder. For bruger man et reb, der ser ud til at have modstået en pludselig vægt uden at vide det, så kan rebet være revnet. Undgå derfor absolut at låne det brugte reb af andre, eller låne dit eget reb til andre.

7. Brug ikke sådanneparacord

Reb kan siges at være forbrugsvarer, ikke at de kan bruges hele livet efter at have købt et. Hvis der bruges et arret reb, sker der en ulykke en dag. Det skal tjekkes ofte, og et nyt reb bør udskiftes umiddelbart efter, at arret er fundet. Ud over at det reb, der har ridser, snit eller slid, skal udskiftes med det samme, skal det reb, der har været overbrugt i mere end to år, også udskiftes. Selvom der ikke er tydelige ar, er den ret gammel. Derudover må reb, der har været udsat for pludselig vægt, såsom klatrereb, der har været brugt til at støtte personer, der faldt under klatring, aldrig bruges igen.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept